banner85

Malatya'da Şehit Ateşi Yürekleri Dağladı

Malatyalı Uzman Çavuş Musab Haciömer Elmas, geçirdiği trafik kazası sonucu tedavi gördüğü hastanede, bugün tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Editör
Editör
15 Aralık 2023 Cuma 13:19
Malatya'da Şehit Ateşi Yürekleri Dağladı

Geçtiğimiz haftalarda Bolu D-100 kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucunda 3’ü ağır 6 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan 4’ü Uzmançavuş olarak görev yapıyordu.

Kazada yaralanan Malatyalı Uzman Çavuş Musab Haciömer Elmas, 15 gündür ölüm kalım mücadelesi verdiği Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesinde bugün şehit düştü.

Şehidin naaşı Malatya’ya getirilerek 16 Aralık Cumartesi günü şehir mezarlığında öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılınacak.

Şehit Uzman Çavuş için önce resmi tören düzenlenecek, sonra da tüm sevenleri ve Malatya halkının da bulunduğu şehitlikte defnedilecek.

Şehidin acı haberini, Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan, Ak Parti Battalgazi Belediye başkan aday adayı Latif Okyay ve birçok ileri gelen isim sosyal medya hesaplarından paylaşarak üzüntülerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 15.12.2023 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86