banner85

Malatya'da 2 Kaza! 1 Ölü, 6 Yaralı

Malatya’da dün akşam saatlerinde iki farklı trafik kazası meydana geldi.Biri Yeşilyurt ilçesinde meydana geldi. Bu kazada biri çocuk 4 kişi yaralandı. Pütürge ilçesinde ise 2 kişi yaralandı, 1 yaşında bir bebek ise maalesef hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
04 Aralık 2023 Pazartesi 13:47
Malatya'da 2 Kaza! 1 Ölü, 6 Yaralı

Malatya’nın iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 19.00 sıralarında Malatya-Elazığ karayolu Pütürge yol ayrımında meydana geldi.

İddiaya göre, Elazığ istikametinden gelen M.B. idaresindeki 44 AEJ 051 plakalı otomobil, Pütürge yolu istikametine dönüş yapmak isterken aynı yönden gelen B.K. yönetimindeki 58 ABH 594 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 58 yaşındaki S.K., 54 yaşındaki E.K., 41 yaşındaki Z.K. ve 7 yaşındaki B.K. yaralandı.

 İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.


 

Malatya'da aynı gün bir başka trafik kazası da yeşilyurt ilçesinde meydana geldi.

Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki araç çarpıştı. Kazada 1 yaşındaki bir bebek hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yavuz Selim Bulvarı'nda seyreden Y.G. yönetimindeki 01 UG 827 plakalı otomobil ile aynı yöne ilerleyen E.S. idaresindeki 58 AAG 315 plakalı araç çarpıştı.

Kazada E.S., M.S. ile 1 yaşındaki Neşe S. isimli bebek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 1 yaşındaki bebek kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 05.12.2023 12:35
Anahtar Kelimeler:
KazaAraçölümMalatyaHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86