banner85

KPSS Tekrar Kampına Yoğun İlgi

6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketi sonrasında öğrencilerin derslerine adapte olması için birçok projeye imza atan Battalgazi Belediyesi, bu kez de KPSS tekrar kursunda öğrencilerle bir araya geldi. Düzenlenen kursa ilgi yoğundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
16 Ocak 2024 Salı 13:54
KPSS Tekrar Kampına Yoğun İlgi

Battalgazi Belediyesi Tarafından Düzenlenen KPSS Tekrar Kampına yoğun ilgi...

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları doğrultusunda geleneksel hale getirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı tekrar dersleri başladı.

Deprem sonrasında ders çalışacak ortam ve kaynak bulmakta zorlanan kursiyerler için yapılan tekrar dersleri sayesinde kursiyerler sınavlara hazırlanma imkânı buluyor.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla geleneksel hale getirilen KPSS tekrar dersleri 15 Ocak tarihi itibariyle başladı.

Sınava hazırlanan kursiyerler için genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında ara tekrar kampı yoğun ilgiyle gerçekleşiyor.

21 Ocak tarihine kadar devam edecek olan tekrar dersleri Görsel Eğitim Kurumları öğretmenlerinin katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Tekrar kampında uzman eğitmenler eşliğinde ders çalışma imkânı bulan kursiyerlerden Raylı Sistemler Yol Teknolojisi mezunu Mustafa Duymuş, tekrar kampının çok faydalı geçtiğini söylerken, “Kampı düzenleyen hocalarımıza ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. ücretsiz olması çok önemli. Tekrarlar bizim için çok önemli ve tekrar yaptıkça da sınava daha iyi hazırlanıyoruz” dedi. Arkeoloji Bölümü öğrencisi Sevda Kızıldağ ise “Kurstan çok yüksek verim alıyoruz. Belediyemize ve dersanemize teşekkür ederim” ifadelerini kullanırken, kursiyerlerden Safa Ayaz da “Kampta detaylı bir şekilde tekrar yapıyoruz. Belediyemiz bizi düşünüyor, her zaman yanımızda. Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu Çiğdem Yalçın ise “ Özel sektörde çalışıyorum ve tekrar derslerine katılmak için yıllık izin aldım. Çok güzel gidiyor. Hocalarımız da çok iyi anlatıyor. Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e kursun düzenlenmesine öncülük ettiği için teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86