banner85

"Köylü Milletin Efendisidir"

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün Karapınar ve Örnek Köyde vatandaşlarla buluşarak, halkın ekonomik zorluklarını ve çiftçilerin yaşadığı sıkıntıları dinledi.

Editör
Editör
27 Mart 2024 Çarşamba 17:06
"Köylü Milletin Efendisidir"

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretin'de insanların sorumlarını dinledi. "Vatandaşlar, artan ekonomik pahalılık nedeniyle üretim yapamaz hale geldiklerini, girdi maliyetlerinin yükselmesiyle yem, gübre, ilaç ve mazot gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamadıklarını belirttiler. Ayrıca, depremden beri bölgeye herhangi bir hizmetin ulaşmadığını ve unutulduklarını" ifade ettiler.

Gürsoy, vatandaşların yaşadığı bu sıkıntıları dikkate alarak, sosyal belediyeciliği getireceklerini ve herkesin bolluk ve bereket içinde yaşayacağını vaat etti. Hizmetlerin adil ve eşit bir şekilde sunulacağını belirterek, gübre, ilaç, fide ve yem gibi desteklerle çiftçilere destek olacaklarını söyledi. Emeklilerden köylülere, öğrencilerden her kesimden insanın şikayetçi olduğunu vurgulayarak, bu sorunlara çözüm bulacaklarını ve halkın her kesiminin yanında olacaklarını ifade etti. Halkımızın Bolluk içinde Yaşaması için; hayvancılarımıza hayvan alımı ile destek vereceğiz. Tarımsal kalkınma için çiftçimize yem, fide, gübre desteği sağlayacağız. Belediye güvencesi ile maliyetine konutlar üreteceğiz, evlerimizi, okullarımızı, ibadethanelerimizi yapısal olarak güçlendireceğiz, konteyner kentlerimizde yaşamın iyileşmesi için var gücümüzle çalışacağız.  

Gürsoy, rakiplerini eleştirerek, hizmet yerine rant peşinde olduklarını iddia etti. Belediye arazilerinin satılması ve depreme dayanıksız konutların yapılması gibi uygulamaları örnek göstererek, rakiplerinin rant odaklı bir yaklaşım benimsediğini savundu. Ancak, Gürsoy'un belediyenin ve ilçenin geleceği için yeni bir başlangıç yapma iddiasıyla ve yapacakları sosyal projelerle herkesi kucaklayacaklarını ve adil bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirtti. Gürsoy köylü milletin efendisidir. Sizler bugün üretimin ve hayatın her alanında sizler varsınız. 

1 Nisan'da yapılacak seçimde halktan destek isteyen Gürsoy, geleceği için pişman olmamaları için vatandaşlara iktidara sarı kart gösterme çağrısı yaptı. Son olarak, Yeşilyurt'un daha güzel ve modern bir yerleşim alanı olması için projelerini ve sosyal belediyecilik anlayışını vurgulayarak, seçmenlere kendilerine yetki verilmesi halinde hizmetin rantın önüne geçeceğini ve herkesin refahını artıracağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86