Korkutan Bir Yangın Daha!

Malatya'da Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde park halinde bulunan bir kamyonette nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı.

05 Temmuz 2023 Çarşamba 11:25
Korkutan  Bir Yangın Daha!

ardı arkası kesilmeyen kaza ve yangınlara bir yenisi daha eklendi. Tarla anız yangınları derken araç yangınları  da korkutmaya devam ediyor.Korkutan yangınlara bir yenisi daha eklendi maalesef.

Bugün gece saat 1 sularında bir kamyonet nedeni bilinmeyen bir şekilde   alev aldı. Neyse ki kimsenin  zarar görmediği yangında sadece maddi hasar oluştu

Nedeni bilinmeyen yangınlardan ötürü hayatı riske giren vatandaşlar deprem korkusu dışında bir de yangın korkusuyla baş etmeye çalışıyor. 

Malatya'da Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde park halinde bulunan bir kamyonette nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı.

Yangın  gece yarısı otogarda  park halinde bulunan 44 FP 462 plakalı  kamyonetin motor kısmında meydana geldi.  alevlere teslim olan araç adeta alev topuna döndü

Yangın çevredeki vatandaşların yangını fark ederek    polis ve itfaiye  ekiplerine haber verdi. Ekiplerin kısa sürede olay yerine gelmesinin  g ardından yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında araç Kullanılmaz hale gelirken  olayla  ilgili soruşturma başlatıldı

Son Güncelleme: 05.07.2023 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86