banner85

Konteyner Bir Anda Alev Aldı

Malatya’da konteynerlarda devam eden yaşam bazen tehlike arz edebiliyor. Kentte geçici olarak kurulan konteyner iş yerinde çıkan ve nedeni belirlenemeyen yangın neyse ki büyümeden kontrol altına alındı.

Rabia Işık
Rabia Işık
13 Ocak 2024 Cumartesi 14:35
Konteyner Bir Anda Alev Aldı

Evini, iş yerlerini 6 Şubat depremlerinde kaybeden vatandaşlar şimdilerde hayatlarını konteynerlerde idame ettiriyor.

Konteynerler yeni yaşam alanları olsa da oldukça dikkatli ve tedbirli davranmak hayati önem taşıyor. Ufacık bir dikkatsizlik, prizde unutulan bir ısıtıcı veya elektronik eşyalar bazen geri dönüşü olmayan sonuçları da beraberinde getirebiliyor.

Bu kez de Yeşilyurt ilçesine bağlı Çilesiz Mahallesi Mıhlı Dut Sokak’ta bulunan bir konteynerde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

 Cep telefonu aksesuarlarının satıldığı geçici iş yerinde çıkan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan müdahale sonucu yangın büyümeden kontrol altına alınırken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86