banner85

KIZILAY’dan Malatya Vuslat TV’ye Ziyaret

Türk Kızılayı Battalgazi şubesi ve gençlik kolları üyeleri, 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle televizyonumuzu ziyaret ettiler. Genç Kızılay Başkanı Sümeyra Atlı, görevleri başında hayatını kaybeden şehit gazetecileri rahmetle anarak, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
10 Ocak 2024 Çarşamba 15:33
KIZILAY’dan Malatya Vuslat TV’ye Ziyaret

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü, tüm ülkede çeşitli şekillerde kutlandı.

Malatya Kızılay temsilcileri de, televizyonumuzu ziyaret etti.

Türk Kızılayı Battalgazi Şube temsilcisi Yüksel Yıldırım, Genç Kızılay Başkanı Sümeyra Atlı ve yönetim kurulu üyeleri, aldıkları pasta ile Malatya Vuslat TV çalışanlarının gününü kutladılar.

Malatya Vuslat TV Haber Müdürü Pınar Kantarcıoğlu ile de bir süre görüşen Kızılay temsilcileri, tüm gazetecilerin gününü kutladılar. Bu sırada konuşan Genç Kızılay Başkanı Sümeyra Atlı ve üyeleri, şehit gazetecileri anmayı da ihmal etmediler. 

Türk Kızılay’ının 6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da canla başla çalıştığını hatırlatan Pınar Kantarcıoğlu ise, ziyaretleri için tüm ekibe teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86