banner85

Kernek Meydanında Bomba Hassasiyeti

Çantanın Sahibi Geldi Herkes Rahat Nefes Aldı

15 Kasım 2022 Salı 18:04
Kernek Meydanında Bomba Hassasiyeti

Kernek meydanında saat 15 sıralarında bir hareketlilik yaşandı. Banka bırakılmış çanta yerinde duruyor ve etrafı derhal boşatılmıştı. Olay yerine polisler sevkedildi. Hemen tedbirler alındı, çevre güvenliği sağlandı, araçlara kontrollü olarak yol verildi.

Hemen olay yerine profesyonel bomba imha ekipleri sevkedildi. Özel robot sistemi, jammer denilen sinyal kesici robotik sistemler hazırlandı.

Tam emniyet ekipleri alarma geçmiş ve çanta fünye ile patlatılmak üzereyken çantanın sahibi bir kadın ortaya çıktı. Çanta patlatılmadan yetişen kadın kısa sorguya alındı, her ihtimale karşı ince sorgulamadan geçirildi.

Çantayı unutan polisi alarma geçiren kadın çocuklarla kernek parkına geldiğini ve çantayı bankta unuttuğunu söyledi. Daha sonra herkesi heyecanlandıran ve polisi alarma geçiren unutkan kadına polis nasihatte bulundu…

Son Güncelleme: 16.11.2022 07:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86