banner85

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşiltepe'nin ve Afed Evleri Mahallesi yıllardır unutulmuş bir kenara itilmiş bitmeyen büyük sorunları var dedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
26 Mart 2024 Salı 15:21
Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, gündüz Özalper Mahallesi ve Eski SSK hastanesi çevresinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken akşamda Yeşiltepe Afed Evleri Mahallesi ve Hekimhan Saz Derneği Başkanı Hacı Ceyran ve Üyeleri  ile bir araya geldi.

Özellikle Afed Evleri Mahallesi sakinleri doğalgaz, kentsel dönüşüm ve mahallede bulunan hurdacılarla ilgili sorunları dile getirdi. 

Mahalle sakinleri Afed Evleri Mahallesi bölgesinde başta evlere çekilemeyen doğalgaz sorununu, yıllardır her seçim öncesi söz verilip bir türlü bitirilemeyen Kentsel Dönüşüm Projesi ve mahallede bulunan hurdacı iş yerlerinin bir türlü başka bir yere taşımamasından yana sıkıntılarını dile getirdiler. Maalesef her seçim öncesi AK Parti Milletvekilleri ve adayları, Belediye Başkan ve adayları oy ticareti yapmak için gündeme getirdiğimiz sıkıntıları en kısa zamanda çözecekleri sözü verip seçim bitip kazandıktan sonra ne mahalleye geldiklerini nede mahalle sakinlerini makama kabul etmediklerini söyleyerek bizi unutanlara bu seçimde bizde onları unutarak büyük bir ders vereceğiz diyerek Başkan adayı Murat Aslan'ı destekleyecekleri sözünü verdiler.

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Aslan; Evet Yeşiltepe Bölgesi ve Afed Evleri mahallesinin uzun yıllardır söz verilip bitmeyen ve  çözüme kavuşturulmayan çok büyük sorunları var. Ben bu mahallenin çocuğuyum. Bu mahalleleri çok iyi bilirim. Çocukluğum gençliğim ilk, orta ve lise eğitimim burada geçti. Maalesef 45-50 yıldır bu mahalleler nasılsa şimdide aynı çok değişen bir şey olmamış. Siyasiler vatandaşlarımızın dediği gibi her seçim oy avcılığı yapmak için söz verip gitmişler seçim sonrası bir daha da dönüp arkasına bakmamışlar mahalleyi de, milleti de sözlerini de unutup gitmişler. Ama 31 Mart sabahı kendilerinden hesap sormayacağını sananlar milleti unutup gidenler sandıkta bu millet kırmızı kart göstererek en güzel cevabı verip bunları unutacaklardır. Milletin oyunu çantada keklik gören siyasiler Unutmasınlar ki makamlar mevkiler ve 5 yıllık süreç göz açıp kapayana kadar geçer ve saltanatınız biter. Allah'ın izni ile biz kazandığımız taktirde en başta kenar ve kırsal mahallelerimizden başlayarak sorunları hep birlikte çözmeye çalışacağız. Ben ve ekibim "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

Aslan, Mahalle sakinlerine ve esnaflara 31 Mart Sabahı sizleri unutan, sözlerini ve vaatlerini unutanları, sandıkta unutmaya ve uyutmaya var mısınız diyerek vatandaşlardan Yeşilyurt'u yönetmek adına sandıkta Yeniden Refah Partisine ve Murat Aslan'a yetki vermeleri sözü aldı.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86