banner85

"Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız"

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Ben ekibimle beraber "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

Editör
Editör
27 Mart 2024 Çarşamba 14:22
"Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız"

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, "Malatya'nın bu çalışmalarla ayağa kalkması çok zor görünüyor, İktidarın belediye başkan adayları vatandaşa gerçekler yerine hayal satıyorlar" dedi.

Bugün Vuslat TV'de katıldığı bir programda 13 yıl önce Malatya'da bir dergiye yazdığı köşesinde olası bir Malatya depreminin sonucunun nasıl olacağını neredeyse 6 Şubat depreminde birebir yaşanmasının kendisini çok üzdüğünü söyledi.

Murat Aslan, Türkiye geneli bir çok projede kendisinin imzasının olduğunu, Malatya'da ilk yapılan TOKİ ve Organize sanayi bölgesi yerleşkesinde yine kendisinin imzası olduğunu dikkat çekti. "Maalesef benim üzüldüğüm 35 yıllık bir iş deneyimim olmasına rağmen Malatya'da hiç bir Allah'ın kulunun kendisini aramadığını bilgi ve birikiminden faydalanmadığının" altını çizdi.

"Şehri yönetenlerin bizler gibi ömrünü bu işlere adamış insanlardan faydalanarak istişare etselerdi ne 24 Ocak 2020'de ki Elazığ Sivrice Depreminde, nede 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde  bu kadar insan ölmez bu adar ağır sonuçlar çıkmazdı. Daha sonra Aslan şu sözleri söyledi "Vuslat TV ekranlarından milletimize söz veriyorum eğer göreve seçilipte gelirsek 1 Nisan sabahı itibarıyla sahada olup milletimizle birlikte bu kenti ayağa kaldırmanın stantını vereceğiz. Ben ekibimle beraber "Sadece Kendine ve Yandaşa Değil, Kentine ve Milletine Çalışan Bir Ekip Olacağız " Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86