Kediler Kavga Peşinde Tilki Malın Derdinde

Kedi nankör, tilki kurnaz, kurt gururlu, aslan güçlü , at sadık deriz toplum arasında..

Admin
Admin
17 Aralık 2022 Cumartesi 20:25
Kediler Kavga Peşinde Tilki Malın Derdinde

Kedi nankör, tilki kurnaz, kurt gururlu, aslan güçlü , at sadık deriz toplum arasında. Hayvanların ilginç görüntüleri bazen sevdirir, bazen güldürür, bazen de düşündürür.

Bu haberimizde hepsi de var. Hem güldürüyor, hem düşündürüyor, hem de sevdiriyor. Hayvansever insanlar bir kap yemek bırakmış sokak kedileri için.Yemek lezzetli, karışan yok.Olmaz adı üstünde nankör kediler kavgaya durmuş..

Hallerinden belli ya birileri gibi çok doymuş, şişmiş, semirilmişler ve yapacak bir şeyleri olmayınca kavgaya tutuşmuşlar..Onların da yine bazıları gibi yedikleri önünde yemedikleri arkasında, kiloları iyi belli ki iyi yemişler..

Onlar kavgaya tutuşunca , yedikleri sahipsiz kalınca, çarşı pazar, kalabalık tenha dinlemez. Aç sıçan darı ambarını deler, sırada bekleyen kurnazlar tetiktedir.Gelir ve önündekini götürür.

Şimdi tilki mi kurnaz, kediler mi nankör, kavga edenlerin rahatlık canına mı battı bilmiyoruz.

Aptalların  malını kurnazlar kapar.Yemiyenin malını yerler.Adamı böyle ederler. Peki sonuç malı götüren götürdü.Acı bir polis arabası siren çaldı, kediler ayrıldı. Demek ki birileri güçten anlıyor.

Son Güncelleme: 17.12.2022 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86