Kardeş Şehirden Malatya'ya Destek

Elazığ Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ'ın önderliğinde şehrimizdeki depremzedeler için 2700 kişilik çiğköfte gönderildi.

10 Şubat 2023 Cuma 20:34
Kardeş Şehirden Malatya'ya Destek

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da bulunan depremzede vatandaşlar için Elazığ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ekipleri çiğköfte ikramında bulundu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 13.24’te 7.6 büyüklüğünde deprem meydana gelirken, depremler 10 farklı şehirde hissedildi. Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine kurtarma ekipleri ve yardım erzakları gönderildi. Elazığ Kültür ve Turizm Müdürü  Ahmet Demirdağ'ın önderliğinde şehrimizdeki depremzedeler için 2700 kişilik çiğköfte gönderildi. Müdürlükte görevli personeli  kendi elleriyle yapıp  kardeş şehre ikram ettiler. Gönderilen çiğ köfteler depremzedelere  dağıtılarak kardeş şehir Elazığ bu zor dönemde çok önemli ölçüde destekçi oldu.

Son Güncelleme: 10.02.2023 21:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86