banner85

Kar Sınav Erteletti

Malatya'da 1 Şubat akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı Turgut Özal Üniversitesinin bütünleme sınavlarının ertelenmesine neden oldu...

02 Şubat 2023 Perşembe 09:45
Kar Sınav Erteletti

Gece saatlerinde 30 cm civarına ulaşan kar kalınlığı bütünlemeye girecek öğrencilerin sınavlarının ertelenmesine neden oldu.. 
Ayrıca engelli, hasta ve küçük çocuğu olan personeller de bir gün idari izinli sayıldı. 
TÖÜ Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Recep Bentli imzası ile yayınlanan bildiri aynen şöyle :
"İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle Üniversitemizin tüm akademik birimlerinde 02/02/2023 ile 05/02/2023 tarihleri arasında yapılacak Bütünleme sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yapılamayan Bütünleme sınavlarının tarihleri daha sonra ilan edilecektir.
Ayrıca Üniversitemizde çalışan hamile ve 2 yaşından küçük çocuğu olan kadınlar ile engelli personelimiz 02/02/2023 tarihinde 1(bir) gün idari izinli sayılacaktır."
Malatya Turgut Özal Üniversitesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86