banner85

Kalorifer Peteği Hırsızı Da Esrar Satıcısı Da Yakalandı!

Polis Doğanşehir’de Esrar Maddesi Yakaladı. Ayrıca Topsöğüt’te İse İnşaattan Kalorifer Petekleri Çalan Hırsızlar Ele Geçirildi

20 Aralık 2022 Salı 17:48
Kalorifer Peteği Hırsızı Da Esrar Satıcısı Da Yakalandı!

Doğanşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda V. C. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 12 gr kenevir tohumu ile 1 kilo esrar ele geçirildi.

Bu arada Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen 3 ayrı iş yerinden hırsızlık olayı ile ilgili olarak Yeşilyurt Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği Ekiplerince üç işletmeden alınan kamera görüntüleri incelemesi sonucu, her üç olayın faili meçhul şüphelisinin C. K. isimli şahıs olduğu tespit edildi. 3 ayrı  hırsızlık olayının zanlısı adli makamlara sevk edildi. Yapılan duruşmanın ardından  şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ayrıca Topsöğüt Mahallesi’nde bir inşaattan 30 adet kalorifer petek ile bir adet kompresörün çalınması olayının şüphelisi de yakalandı. Mahallelere yazlık evlere inşaatlara dadanan hırsızların peşini Jandarma ve Emniyet birimleri bırakmıyor.

Son Güncelleme: 21.12.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86