banner85

Japon Kızılhaç Delegesi Hazuki Takeshita'dan İlçeye Ziyaret

Japon Kızılhaç Delegesi Hazuki TAKESHİTA, Doğanşehir ilçemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Türk Kızılay Afet İyileştirme Direktörlüğü, Deprem Proje Yönetim Ofisi iş birliği kapsamında su ve sanitasyon sektörünün bir hizmeti olan dorse mobil çamaşırhane (treyler) bağışlarını yerinde gören Japon Kızılhaç yetkilileri incelemelerde bulundular

Rabia Işık
Rabia Işık
11 Ocak 2024 Perşembe 18:00
Japon Kızılhaç Delegesi Hazuki Takeshita'dan İlçeye Ziyaret

Dorse (treyler) mobil çamaşırhanenin çalışmaları ile ilgili Kaymakamımız Sn. Mehmet KILIÇ’tan bilgi alan Japon Kızılhaç yetkilileri, mobil çamaşırhanenin vatandaşlara verdiği hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaymakamımız Sn. Mehmet KILIÇ, İlçemize katkılarından dolayı Japon Kızılhaç delegesi Hazuki TAKESHİTA ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86