banner85

Jandarma Ekiplerinden Kades Bilgilendirmesi

İl jandarma komutanlığına bağlı ekipler hız kesmeden bilgilendirmelere devam ediyor. Bu kez de Malatya Doğanşehir ilçesi Topraktepe Konteynır alanında kadınlara KADES uygulamasını, erkeklere de ‘Kadına El Kalkmaz’ konularında bilgilendirmede bulundular. Detayları şimdi haberimizde..

editörr
editörr
12 Kasım 2023 Pazar 17:25
Jandarma Ekiplerinden Kades Bilgilendirmesi

Topraktepe Konteynır alanında bilgilendirme çalışması yapan jandarma ekipler hem kadınlara hem erkeklere bilgilendirmede bulundular.

Kadına yönelik şiddetin önüne geçmek amacıyla il jandarma ekipleri aralıksız bir şekilde faaliyetlerde bulunup, bilgilendirmelerle vatandaşlara yol gösteriyor.

Bu kapsamda  Malatya İl jandarma komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince Kıdemli Çavuş Yeşim Kutluca koordinesinde  Doğanşehir ilçesindeki Topraktepe Konteyner Kentte yaşayan vatandaşları ziyarette bulundu.

Toplamda 52 kadın KADES uygulaması hakkında bilgilendirilirken, KADES mobil uygulamasının cep telefonlarına indirilmesi sağlandı.

 Ayrıca 17 erkek vatandaşa da ‘Kadına El Kalkamaz’ sloganıyla farkındalık eğitimleri verildi.

Jandarma ekipleri, Konteyner kentteki çocuklara balon ve Jandarma Çocuk Dergisi hediye ederek faaliyetlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86