banner85

İyi Parti Malatya'da İlk Adayını Açıkladı

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı 2024 Mahalli Seçimleri öncesi aday belirleme çalışmaları doğrultusunda ilk belediye başkanı adayını açıkladı. İYİ Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Zeynal Vural oldu.

Editör
Editör
20 Aralık 2023 Çarşamba 17:11
İyi Parti Malatya'da İlk Adayını Açıkladı

Akçadağ İlçe Başkanlığı binasında, partililerin katılımıyla yapılan toplantıda İYİ Parti’nin Malatya’da ilk belediye başkan adayı açıklandı. Toplantıya İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız, Yeşilyurt ilçe Başkanı Mücahit Karatepe, Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı, Doğanşehir İlçe Başkanı Süheyla Kurnaz ile birlikte il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Akçadağ Belediye Başkan Adayını kamuoyuna açıklayan İYİ Parti Malatya İl Başkanı Serdar Yıldız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bazı kurum ve kişilerce İYİ Parti’nin Hür ve Müstakil Seçimlere katılma kararına karşı başlatılan linç ve karalama kampanyasına karşı yaptığı açıklamalara değinerek Genel Başkan Meral Akşener’e desteklerini belirterek; “Genel Başkanımızın çıkmış olduğu bu yolda Malatya uç beyi olarak savaşsa savaşa hazırız. Bir nefer olarak, bir gönüldaş olarak her zaman yanındayız. Malatya’da Akçadağ’da her yerde İYİ belediyeciliği vurgulayacağız. Bu manada ilk adayımız, Akçadağ’ın evladı olan, dürüstlüğüne kefil olduğumuz yüzümüzü kara çıkartmayacak yüzümüzü ak edecek adayımızla yola çıkıyoruz. Ben eminim ki Akçadağlı hemşerilerimiz Zeynal başkanımızı bağrına basacaktır. Zeynal başkanım kazandığı taktirde particilik ayrımı yapmadan, sınıf ayrımı yapmadan herkese eşit yöneticilik yapacaktır. Akçadağ’ın bütün köylerine, mahallelerine, tüm cihetlerine ayrım yapmaksızın hizmet götürecek, İYİ Belediyeciliği Akçadağ’a ispat edecek.” Dedi

İYİ Parti Akçadağ Belediye Başkan Adayı Zeynal Vural ise yaptığı konuşmada; “Kendi cebimize değil halka hizmet edecek bir başkanlık yapmak istiyoruz. Biz bizi seçen insanların bizden daha üstün olduğunu göstermek istiyoruz. Seçildiğimiz taktirde tepeden halka bakmak değil, aşağıdan halka bakmak istiyoruz. Akçadağ Malatya’nın en güzel ovasına sahip ancak hak ettiği hizmetleri alamadığına inanıyoruz. Akçadağ’a kayısı şire pazarı kurmak istiyoruz. Halkı dinleyip ne istiyorlarsa ona göre bire bir hizmet sunmak istiyoruz.” Dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86