banner85

İyi Parti Heyetinden ESOB’a Ziyaret

Yerel seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları, ziyaretlerini sürdürüyor. Adayların yeni durağı ise Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği oldu.

Rabia Işık
Rabia Işık
03 Mart 2024 Pazar 18:50
İyi Parti Heyetinden ESOB’a Ziyaret

İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Ziyarette Malatya’nın deprem sonrasındaki yeniden dönüşüm süreci ve esnafların yaşadığı sorunlar görüşüldü.

Ziyaret esnasında konuşan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez, "Depremler sonrası hızlı bir şekilde toparlanmak mümkün birlik içinde bunu gerçekleştirebiliriz" dedi. 

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, "Malatya için göreve hazırız, bunun için aday olduk buradayız" şeklinde konuştu. 

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren, "Özellikle Battalgazi bölgesi depremlerde büyük hasar aldı. Buranın ticaret adına bir an önce ayağa kaldırılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanının bir TV kanalında bütün adayların kamuoyuna çıkma teklifiyse iyi parti heyetinden büyük destek gördü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86