banner85

İnönü Üniversitesine 95 Akademik Personel Alınacak

İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 95 akademik personel alacak. Son başvuru tarihi 12 ocak 2024

Editör
Editör
29 Aralık 2023 Cuma 14:33
İnönü Üniversitesine 95 Akademik Personel Alınacak

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlere, 2547 sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca, Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi kriterlerini sağlamış olmak koşuluyla öğretim üyeleri alınacaktır.

İlanımız Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Kamu Personeli Alım İlanları sayfasında ve Üniversitemiz web sayfasında ilan süresince yayımlanmaktadır.

İlan başvuru tarihi: 28.12.2023

İlan son başvuru tarihi: 11.01.2024

İlan olunur.

Söz konusu adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sayfasındahttps://www.inonu.edu.tr/personeldb/dokümanlar kısmından öğretim üyeliğine atanma kriterleri altındaki Akademik Kadrolara Ait Başvuru Formunu eksiksiz doldurduktan sonra;

belgelerinin ve nüfus cüzdan fotokopisinin sıralamaya uygun olarak hazırlandığı bir adet fiziki dosyanın da Personel Daire Başkanlığına teslim edilmesi gerekmektedir.

NOT :

1- Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2- Lisans, yüksek lisans, doktora belgesi, doçentlik belgesi ve yabancı dil belgesinin noter veya resmi kurumlarca onaylanmış bir örneği ya da öğrenim belgelerinin E-Devlet kapısından (www.turkiye.gov.tr) alınan kare kodlu çıktısı başvuru dosyasına konulacaktır.

3- Adaylar sadece bir ana bilim dalına müracaat edebilirler.

4- Birden fazla kadroya başvuru yapan adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

5- Adaylar, ilanın yayım tarihinden itibaren başlayarak, ilanın son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere başvurularını yapmalıdırlar.

6- Başvurular şahsen veya posta yoluyla yapılacak olup, postada meydana gelen gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

7- Süresi içinde yapılmayan başvurular ve e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

8- Kayıt altına alınan başvuru evrakı hiçbir şekilde iade edilemez.

9- Tıp fakültesi için ilan edilen kadrolara başvuran adayların yapılacak İngilizce dil sınavında başarılı olmaları halinde bilim dosyaları bilim jüri üyelerine gönderilecektir.

10- İlan edilen kadro ünvanlarının üstü ünvanlarda olup alt ünvanlı kadrolara yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Detaylara memurlar. Net’ten veya İnönü Üniversitesi resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 29.12.2023 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86