banner85

“İnci Çeyiz” İle Ev Ekonomisine Destek

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, yaklaşık 15 yıldır devam ettirdiği İnci Çeyiz Projesi ile kadınlara destek oluyor. Kadınlar El emekleriyle ev ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor.

editörr
editörr
10 Ekim 2023 Salı 09:44
“İnci Çeyiz” İle Ev Ekonomisine Destek

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, yaklaşık 15 yıldır devam ettirdiği İnci Çeyiz Projesi ile kadınlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Malatya Kent Konseyinde kadınlar el emekleriyle hem kazanç sağlıyor hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor.  Kent konseyinde Ürünlerini teslim eden üyelere  satılan ürünlerinin paraları teslim edildi.  Depremden dolayı şehir dışında olan üyelerin ödemeleri ise IBAN yoluyla ödemeleri gerçekleştirildi

Deprem sonrası yeniden Malatya Kent Konseyinde kadınlara hizmet vermeye devam ettiklerini Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, Kadınlarımızın el emeği göz nuru ürünlerini almaya devam edeceğiz diye konuştu.

"6 Şubat'ta büyük bir deprem yaşadık ve depremde acı kayıplarımız oldu. Konseyde ürün getiren arkadaşlarımızdan kayıplarımız oldu kendilerini rahmetle anıyorum ,ruhları Mekanları cennet olsun inşallah. Yeniden başladık yeniden yerimizde Kent konseyinde hanımları hizmet vermeye devam edeceğiz. Bugün geldiler ürünlerini teslim ediyorlar. Hem güzel bir sohbet ediyoruz hem de ürünlerini alıyoruz , ödemelerini yapıyoruz bundan sonra da her ay düzenli olarak ürünlerini almaya devam edeceğiz. Eğer evinizde Ürünleriniz varsa el emeği olan her şeyi getirebilirsiniz burada satışlarını yapıyoruz , ödemelerini yapıyoruz sizleri de aramızda görmek isteriz."


Ürünlerini kent konseyinin desteğiyle satılıp maddi kazanç sağladıklarını  belirten ev hanımları ise  sunulan imkanlardan ötürü büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkana teşekkür ettiler.

"Ödemede ve satışta bize çok yardımcı oluyorlar yoksa biz evde bu satışları yapamıyoruz. Ailemize katkı da bulunuyoruz el işi yaparak. Bundan dolayı Kent konseyine çok teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86