banner85

İlk Resmi Ayak Tenisi Turnuvası’nın Startı Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da ilk resmi ayak tenisi turnuvası düzenleniyor. 12 takımın katılım sağladığı turnuvanın startını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder verdi.

Rabia Işık
Rabia Işık
28 Ağustos 2023 Pazartesi 09:07
İlk Resmi Ayak Tenisi Turnuvası’nın Startı Verildi

Battalgazi belediyesi tarafından düzenlenen ilk resmi ayak tenisi Turnuvası’nın startı verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya’da ilk resmi ayak tenisi turnuvası düzenleniyor. 12 takımın katılım sağladığı turnuvanın startını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder verdi.

Battalgazi Belediyesi önünde düzenlenen turnuvaya 12 takım katılırken, turnuvayı lider tamamlayacak olan takım Malatya’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek. Turnuvanın ilk maçı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’ in katılımıyla oynandı.

Gençleri farklı spor aktiviteleriyle buluşturmak istediklerini ifade eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi öncülümüzde Ayak Federasyonu’nun da destekleriyle Malatya’da ilk kez düzenlediğimiz 30 Ağustos Zafer Kupası ayak tenisi turnuvasının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Amacımız; farklı spor branşlarını Malatya’mızda tanıtmak ve bu spor branşlarının gelişimini katkı vermektir. Bu tür farklı spor branşlarını gençlerimiz ile buluşturuyoruz, heyecanlarına ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Gençlerimiz bizim için önemlidir. Battalgazi Belediyesi olarak bizler her daim gençlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Ayak tenisi turnuvası resmi olarak Malatya’mızda ilk kez düzenleniyor. Bu özel turnuvanın finalini de 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde gerçekleştirmiş olacağız. Tabi Malatya’mızda içerisinde yer aldığı bir felaketi 6 Şubat’ta yaşadık. Bu depremden en fazla gençlerimiz etkilendi. Çocuklarımızın psikolojilerini düzeltmek, moral ve motivasyonlarını her daim canlı tutmak amacıyla da anlamlı bir turnuvaya imza attığımızı düşünüyorum. Bu tür aktiviteleri yer aldığı birçok farklı organizasyonu Battalgazi Belediyesi olarak gençlerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz. Gençlerimize başarılar diliyorum. Centilmenlik içerisinde bir turnuva geçmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayak Tenisi Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Burak Dönmez ise,“Malatya’da ilk kez Battalgazi Belediyesi ve Ayak Federasyonu tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilk kez resmi olarak Zafer Kupası düzenliyoruz. Bu özel turnuvayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla tertip ediyoruz. Depremi yaşayan gençlerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla turnuvanın startını verdik. Turnuvamıza takım olarak 12 takım katıldı. Burada şampiyon olan takımız Malatya’mızı Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanacaktır. Güzel ve 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle özel bir turnuva oluyor. Emeği geçenlere tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Turnuvada oyuncu olan İnönü Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Öğrencisi Emre Tapan da yapılan etkinliğin çok güzel ve Malatya’da farklılık oluşturduğunu belirterek, Osman Güder’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SporHaberGündemBattalgazi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86