banner85

İki Gün Arayla İki Polis Cenazesi!

Diyarbakır'da trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Kemal Güleç'in cenazesi, Malatya'da toprağa verildi. Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, Güleç'in eşi Hilal, 3 yaşındaki oğlu Bedirhan ve şehidin ailesi ve Malatya protokolü katıldı.

24 Ocak 2023 Salı 18:54
İki Gün Arayla İki Polis Cenazesi!

İki gün arayla şehir merkezinde ikinci polis cenazesi. Diyarbakır'da trafik kazasında yaşamını yitiren polis memuru Kemal Güleç'in cenazesi, Malatya'da toprağa verildi. Şehir Mezarlığı'nda düzenlenen cenaze törenine, Güleç'in eşi Hilal, 3 yaşındaki oğlu Bedirhan ve şehidin ailesi  ve Malatya protokolü katıldı.

Malatya Valisi Hulusi Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve vatandaşlar katıldı.

Dün Diyarbakır'da bir kamyonet ile 2 otomobilin karıştığı kazada polis memuru Kemal Güleç hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

Son Güncelleme: 25.01.2023 10:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86