banner85

İhsan Akın Televizyonumuzu Ziyaret Etti

Malatya Koyun ve Keçi Yetiştiricileri ve Malatya Tarım Platformu Birlik Başkanı İhsan Akın, 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti'den Yazıhan Belediye Başkan Aday Adayı olmak için adım attı.

Editör
Editör
28 Kasım 2023 Salı 16:28
İhsan Akın Televizyonumuzu Ziyaret Etti

İhsan Akın, Malatya'nın tarım ve hayvancılık alanındaki öncü isimlerinden biri olan Malatya Tarım Platformu ve birlik başkanı, Yazıhan ilçesinde Ak Parti'den belediye başkan aday adayı başvurusunda bulunmuştu. İhsan Akın, televizyonumuza ve yönetim kurulu başkanımız Selahattin Bayrak'ı ziyaret etti.

İhsan Akın mikrofonumuza özel açıklamalarda bulundu: “Bizim burada asıl amacımız, bildiğiniz gibi yıllardır, gerek yerel belediyecilikte 20 yıl kadar bir tecrübemiz var. Geçmişte özel kalemlik yaptım, gerekse de tarım platformu, birlik, merkez birlik, Türkiye genel sekreterliği. Bu süreç içerisinde tabii yaptığımız hizmetlerden dolayı, yetiştiricilerimizin, üreticilerimizin, halkımızın, vatandaşlarımızın ve seçmenlerimizin teveccühleri ile Yazıhan bölgemizde de özellikle kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri, muhtarlarımız ve o bölgedeki bütün halkımız bize böyle bir teveccühte bulunarak, sizin yerelde de bunu taçlandırmanız, Yazıhan’a ve memleketimize hizmet getirmeniz gerektiği sorusuyla hep karşılaşmıştık. Bugün de bu soru ile ilgili artık aday adaylığımızı açıkladık. Temayüle girdik ve temayül çok şükür çok iyi geçti.

Asıl amacımız burada tabii ki tecrübeli olduğumuz alanlarla ilgili, özellikle Yazıhan bölgemizdeki bugüne kadar belki yapılan işler vardır, ama eksiklikler, tamamlanmamış projeler var ve ulusal ve uluslararası anlamda yapacağımız projelerimiz var. Gerek kadınlara yönelik gerek gençlere yönelik gerekse de sosyal anlamda, kültürel anlamda, eğitim anlamında çok güzel projelerimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte bu projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Burada dediğim gibi önemli olan şudur: Biz taahhüt etmiyoruz, biz yapacağız diyoruz ve yapıyoruz. Yazıhanlılar ile orayı yöneteceğiz. Herkesi ortak akıl noktasında toplayarak, oradaki çalışmalarımızı yapılması gerekenleri bizzat kanaat önderleri, sivil toplum örgütleri ve mahalle sakinleri ile paylaşarak ortak akıl noktasında Yazıhanımızı beraber yöneteceğiz.

Amacımız Yazıhan gelişmeye açık bir bölge olduğu için, bir an önce gelişmesini sağlamak için ulusal ve uluslararası projelerle desteklersek, kısa süre içerisinde inşallah Yazıhan’ı daha iyi noktalara, daha iyi yerlere taşıyacağız. Yazıhan'daki kadınlara yönelik de istihdamla ilgili projelerimiz var. Bunları inşallah halkımızın, vatandaşımızın desteğiyle, bize bu görev verilirse, seçilirsek, bunları sunarak birlikte beraber yürüyeceğiz. Önemli olan şudur: Bazı şeyleri konuşabilirsiniz, ama hayata geçirmek önemlidir. 20'ye yakın projemiz var Yazıhan'la ilgili. Bu projeler basit projeler değil, tamamen karşılığı olan kadınlara ve gençlere, işsizliğe yönelik kırsaldaki göçün önüne geçmeye yönelik tamamen sosyal ve kültürel projeler. Taban ve tavanla ilgili aradaki en iyi koordineyi sağlayacak projeler. Yıllardır kazanmış olduğumuz tecrübe ile birçok proje yapmaya çalıştık. Yazıhan’ın geride kalmaması için yola çıktık. Niyetimiz, Halis halka hizmet, hakka hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi Yazıhan'da devam ettireceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 28.11.2023 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86