banner85

Husumetlilerin Kavgasında Kan Aktı

Yeşilyurt ilçesinde iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü kavgada kan aktı. Kavgada bir kişi silahla, bir kişi ise darp sonucu yaralandı 5 şüpheli de gözaltına aldı.

editörr
editörr
07 Kasım 2023 Salı 13:15
Husumetlilerin Kavgasında Kan Aktı

Yeşilyurt’ta husumetli iki grubun arasında çıkan kavgada kan aktı

Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Elektrikçiler Sokak'ta karşılaşan husumetli iki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada M.Ş. tabanca ile açılan ateş sonucu, V.S. ise darp neticesinde yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavgada kullanıldığı değerlendirilen 1 adet tabancanın ele geçirildiği olayda 5 kişi ise gözaltına alındı.
Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86