banner85

Hüda-Par Malatya İl Başkanı Dönmezer Vefat Etti

HÜDA PAR'ın 31 Mart seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da olan İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer, hayatını kaybetti.

Editör
Editör
11 Nisan 2024 Perşembe 13:27
Hüda-Par Malatya İl Başkanı Dönmezer Vefat Etti

Esnaflık yapan, 3 çocuk babası olan 49 yaşındaki Dönmezer'in Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi'ndeki evinde, yatsı namazını kılarken kalp krizi geçirdiği, kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi.
Dönmezer'in cenazesinin, 11 Nisan Perşembe günü Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilyurt Çırmıhtı- Gedik Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

TAZİYE YERİ: Kernek Karagözlüler Camisi Taziye Salonu

DÖNMEZER KİMDİR?
Mehmet İlker Dönmezer, 1975 yılında Malatya'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Malatya'da tamamladıktan sonra Gaziantep Meslek Yüksekokulu'ndan Elektrik Teknikerliği diplomasını aldı.
Sivil toplum kuruluşlarında çeşitli idari görevlerde bulundu.
Siyasi kariyerine HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı ile adım atan İlker Dönmezer, iki dönemdir il başkanlığı görevini sürdürmekteydi. HÜDA PAR çatısı altında siyaset yapan Dönmezer, il başkanlığından istifa ederek, 2024 yerel seçimlerinde HÜDA PAR tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.


 

Son Güncelleme: 11.04.2024 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86