Her Noktada Ekipler Sahada

6 Şubat depremlerinin ardından yıkım çalışmaları devam ederken Valilik tarafından görevlendirilen ekiplerde işlerinin başında. YİKOB ekipleri de şehrin her noktada çalışmalarını ve denetimlerini sürdürüyor.

meral şeker
meral şeker
19 Eylül 2023 Salı 18:04
Her Noktada Ekipler Sahada

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinin ardından Malatya’nın her noktasında kontrollü yıkım çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar devam ederken ihaleyi alan firmalar, operatörler bir yana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ekipleri de sahada 7/24 esasına göre çalışıyor.

Malatya valiliği tarafından kentin hizmetlerinin etkin olarak yapılmasını, izlenmesini ve koordinasyonunu sağlamak için görevlendirilen ekipler canla başla mücadele ediyor.

Sadece yıkım işini üstlenen görevliler değil, bilmediğimiz pek çok kahraman var aslında sahne arkasında. Şehrin her bir noktasında hummalı bir şekilde devam eden yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının başında YİKOB ekipleri de bulunuyor. Birçoğumuzun bilmediği ekipler ise görevlerini Malatya Vuslat Tv mikrofonlarına işte böyle sıralıyor.  

" YİKOB personelleri olarak valiliğe bağlı çalışıyoruz etrafın güvenliğini sağlamak polis ekiplerinin burada olmasını vesaire denetleyip ondan sonra firmaları denetleyerek ara sözlerle demir ayrıştırma işlemlerini yapılmamasını sağlamak bununla alakalı tutanaklar tutmak yapıyorsa cezayı işlem uygulamak çevre güvenliğini sağlamak polislerin burada olması devlet malına zarar gelmemesi ya da çevredeki ağır hasarlı ya da hasarsız evlere zarar gelmemesinin denetliyoruz. "

Son Güncelleme: 19.09.2023 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86