banner85

"Hep Birlikte Kazanacağız Ya Da Kaybedeceğiz"

Yeniden Refah Partisi'nin Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçimlere 2 gün kala halkla buluşarak projelerini ve vizyonunu paylaştı.

Rabia Işık
Rabia Işık
28 Mart 2024 Perşembe 14:18
"Hep Birlikte Kazanacağız Ya Da Kaybedeceğiz"

Yeşilyurt'ta seçim heyecanı dorukta 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde adaylar, son hamlelerini yaparken, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan da vatandaşlarla buluştu.

Aslan, halkın desteğini arkasına alarak kent için vaatlerini ve gelecek planlarını anlattı.

Halka hitaben yaptığı konuşmada, "31 Mart'ta milletimizle beraber hep birlikte kazanacağız. Yeniden Refah Partisi olarak, Yeşilyurt'u ve Malatya'yı ayağa kaldırmak için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Aslan, mevcut yönetimin vaatlerinin yeterli olmadığını belirterek, "Devletin millete yapacağı hizmeti engellemeye asla kimsenin gücü yetmez. Biz, hizmet için adayız ve bunu elde etmek için milletimizin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt'un ve Malatya'nın sorunlarının çözülebilir olduğunu vurgulayan Aslan, "Milletimizin ve esnafımızın taleplerini dinleyerek hazırladığımız projelerle, kenti kısa sürede ayağa kaldıracağız. Mevcut iktidarın tehditlerine kulak asmadan, halkımızın yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Aslan'ın konuşmasının ardından, vatandaşlar adayları dinleyerek desteklerini belirttiler. Seçimlere az bir süre kala adaylar da son mesajlarını vererek seçmene projelerini anlatmaya devam ediyor.

Son Güncelleme: 28.03.2024 14:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86