banner85

“Hekimhan’ı Güzel Günler Bekliyor”

2024 Yerel seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Rabia Işık
Rabia Işık
15 Aralık 2023 Cuma 15:30
“Hekimhan’ı Güzel Günler Bekliyor”

2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve STK ziyaretlerini devam ettiren Gürbüz, ilçe mahallerine giderek mahalle sakinlerinin sorunlarını, istek ve taleplerini tek tek yerinde dinliyor.

Bu kapsamda Hekimhan Başkavak Mahallesi’ni ziyaret eden Gürbüz, vatandaşlarla sohbet ederek problemlerini dinledi.

Mahallelerinin sorunlarını Gürbüz’e aktaran vatandaşlar, belediye başkanı olması halinde sorularının çözülmesi noktasında taleplerini ilettiler.

Her mahalleye eşit hizmet götüreceklerini dile getiren CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz; “Seçim çalışmaları kapsamında halkımızla buluşmaya ve kendilerini dinlemeye devam ederken bir yandan da Belediye başkanı olduğumuz takdirde yapacağımız proje ve hayata geçireceğimiz hizmetleri anlatıyoruz. Belediyemiz kaynaklarını en verimli bir şekilde kullanarak hem tasarruf hem de istihdam sağlayacağız.  Belediyemizi daha etkin ve halkın yanında ve hizmetinde olan bir konuma ulaştıracağız. Üretim ve istihdam yanında şehrin gelişimi, kalkınması ve markalaşması için imardan kentsel dönüşüme, altyapıdan çevreye, turizmden kültür-sanata hemen her alanda birçok projeyi hayata geçirerek Hekimhan’da yeni bir dönemi de başlamış olacağız. Halkımızın bizlere olan teveccühü ve güveni de gösteriyor ki Hekimhan’ı güzel günler ve güzel bir gelecek bekliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86