banner85

“Hekimhan'ın Lobi Gücünü Hizmete Dökeceğiz”

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmuttalip Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında hemşerileriyle buluşmaya devam ediyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
18 Aralık 2023 Pazartesi 14:17
“Hekimhan'ın  Lobi Gücünü Hizmete Dökeceğiz”

İlçede; esnaf, STK ve mahalle gezilerini sürdüren Gürbüz, Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılarak Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay,  Hekimhan Eski Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ile Anavatan Partisi 22. dönem Malatya Milletvekili Süleyman Sarıbaş ve hemşerileriyle bir araya geldi.
Hekimhan’ın Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde önemli bir lobi gücünün olduğunu, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasında başarılı çok sayıda hemşerilerinin olduğunu ifade eden CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Gürbüz şunları söyledi:
“Hekimhan’ın gücü ve etkisi,  Hekimhan sınırlarını aşan bir yapıdadır. Siyaseti, bürokrasi be iş dünyasından önemli mevkilerde olan ve bu görevlerinde ilçemize katkıları olan çok sayıda hemşerilerimizle zaman zaman bir araya geliyor ve Hekimhan özelinde görüşmeler yapıyoruz. Ankara Hekimhanlılar derneğimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte ülkemize ve şehrimize önemli hizmetleri olan değerli büyüklerimizle görüşerek istişare yapma imkânı bulduk. Belediye Başkanı seçildiğimizde Hekimhan’ın kendi gücü ile dışardaki lobi gücünü birleştirerek ilçemize hizmete dönüştürmek amacıyla bu potansiyeli harekete geçirmeye yönelik projelerimizi hayata geçireceğiz. Bu çalışmalarımız sayesinde ilçemiz birçok kamu hizmetiyle buluşmakla birlikte il dışındaki hemşerilerimizi ilçemizdeki işsizliği sona erdirecek işletme ve sanayi tesislerinin açılmasına öncülük edeceğiz. Her bir Hekimhanlı iş insanı hemşerimizin de bundan büyük bir mutluluk duyacak ve ilçelerine yatırım yapmanın onurunu yaşayacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86