banner85

Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını hem ilçe merkezinde hem de CHP genel Merkezine yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

editörr
editörr
14 Aralık 2023 Perşembe 15:00
Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz Ziyaretlerini Sürdürüyor

CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’yi ziyaret eden Gürbüz, Malatya ve Hekimhan ile ilgili istişarelerde bulundu.
Malatya’da hem Büyükşehir hem de birçok ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanmak amacıyla parti teşkilatlarının hummalı bir çalışma içinde olduğunu ifade eden Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz; “Geçmişten bugüne Malatya’da önemli bir oy potansiyeline sahip olan CHP’nin bu seçimlerde önemli bir çıkış yakalayacağına ve birçok belediye başkalığını kazanacağına inanıyorum. Malatyalı olan merhum İsmet İnönü’nün CHP mirasını en iyi şekilde temsil etmek ve partimizin oylarını rekor düzeye çıkarmak amacıyla hem parti örgütümüz hem de aday adaylarımız sahadaki çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda. Bizler de Hekimhan ilçemizde mevcut CHP’li belediye başkanlığını yeniden kazanmakla kalmayıp oyumuzu artırmak amacıyla kapı kapı geziyoruz” dedi.
CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Gürbüz’ün ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ise şunları söyledi: “Malatya, benim de memleketim ve CHP’nin önemli merkezlerinden biri olan bir ilimiz. Ak Parti’nin merkezi yönetim ile Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin başarısızlıkları, özellikle deprem sürecindeki yetersizlikleri ve beceriksizlikleri ile halkımızdan büyük tepkiler gördüğüne şahit oluyoruz. Malatyalı hemşerilerimiz hem büyükşehir hem de birçok ilçe  belediyelerini CHP’ye kazandırma noktasında kararlı bir duruş sergiliyorlar. Hekimhan’da da var olan CHP’li belediyeyi yeniden kazanarak hizmetleri daha üst noktaya taşıyacak aday adayı arkadaşlarımızın varlığını görmek bizleri mutlu ediyor. Ben kendilerine başarılar diliyorum” dedi.


Son Güncelleme: 14.12.2023 15:03
Anahtar Kelimeler:
MalatyaHekimhanAdayadayı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86