banner85

Hekimhan Aday Adayı Gürbüz Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkezinde halkla buluşan ve sorunlarını dinleyen Gürbüz, semt pazarındaki esnafları da ziyaret etti.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
10 Aralık 2023 Pazar 19:34
Hekimhan Aday Adayı Gürbüz Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Malatya’da yerel seçim çalışmaları hız kazanırken  CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz ziyaretlerini sürdürüyor.

Semt pazarında vatandaşlarla bir araya gelen Gürbüz, halkın enflasyonla ilgili şikayetlerini dinledi.

Gürbüz, Hekimhan’da geçmişte iki dönem belediye başkanlığı yapan ve önemli hizmetlere imza atan Vahit Mutlu’yu da ziyaret etti.

Gürbüz yaptığı ziyaretler sırasında, “Hekimhan ile ilgili yapacaklarımız  projeleri sayın başkanımızla istişare ettik. Tecrübe ve birikimlerinden  istifade ettik. Esnaf gezilerimizle hemşerilerimizin beklentileri ve problemlerini  dinledik. Hekimhan’ın hak ettiği yere gelmesi için tüm hemşerilerimizin görüşlerini alarak ortak akılla ve gönül birliği ile çalışıyoruz. Hekimhan bizimle gülecek ve bizimle gelişecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86