banner85

Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, Doğanşehir İlçe Kaymakam adayı Ahmet Tokaç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal ve İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın’ın eşi Mukaddes Altın ile birlikte vatan ve bayrak uğruna can veren şehitlerimizin değerli ailelerine yalnız olmadıkları hissettirmek ve acılarına ortak olmak amacıyla ziyaret gerçekleştirdi.

editörr
editörr
30 Aralık 2023 Cumartesi 10:08
Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, 19.12.2000 tarihinde İstanbul/Ümraniye cezaevinde düzenlenen hayata dönüş operasyonunda terör hükümlülerinin  açtığı ateş sonucu şehit olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Kurt’un ailesini Doğanşehir/ Polat Mahallesinde, 21.04.2012 tarihinde Şırnak/Uludere’de BTÖ mensuplarınca döşenen mayın patlaması sonucu şehit olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Kemal Aktay’ın ailesini Doğanşehir /Günedoğru Mahallesinde, 28.10.2011 tarihinde ekip otosu ile devriye görevini ifa ederken BTÖ mensuplarının ekip aracına yönelik yaptıkları silahlı saldırı sonucu şehit olan şehit Polis Memuru Vahap Alagöz’ün ailesini Doğanşehir/Söğüt  Mahallesinde, 23.11.2015 tarihinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda trafik ekibinde görevliyken, BTÖ mensuplarınca yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Serdal Toprak’ın ailesini Doğanşehir/Karşıyaka Mahallesinde ve  10.08.2005 tarihinde Gaziantep/Kilis karayolu mevki yakınında devriye görevinde sulama kuyusuna düşmesi sonucu şehit olan şehit Jandarma Uzman Çavuş Hakan Artuç’un ailesini Doğanşehir/Sürgü Mahallesinde ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Hanımefendi Hanife Yazıcı “Yaşamış olduğunuz üzüntü ve acınız bizlerin de acısı ve üzüntüsüdür. Bu ülke toprakları için şehit veren ailelerimizin Rabbim   sabrını artırsın. Hem devlet olarak hem şahıs olarak her zaman sizlerin yanındayız. Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz. Onlar mukaddes bir amaç için şehit oldular. Bu cennet vatan için canlarını feda eden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, sizlere sabırlar diliyorum.” dedi.

Şehit aileleri, yapılan ziyaretlerden memnun olduklarını ifade ederek, Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyete teşekkür etti.Yapılan ziyaretler şehit aileleriyle fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86