Hanife Yazıcı'dan Battalgazi İlçesinde Yaşayan Ailelere Ziyaret

Hanımefendi Hanife Yazıcı ve beraberindeki heyet, Battalgazi ilçesinde ikamet eden ailelerin evlerine konuk oldu.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Mart 2024 Cuma 09:50
Hanife Yazıcı'dan Battalgazi İlçesinde Yaşayan Ailelere Ziyaret

Ziyaretleri kapsamında Hanımefendi Yazıcı’ya; 2.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ’un eşi Ayşe Altuğ, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar’ın eşi Esma Savar, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar ve Sosyal Yardımlaşma İl Müdürü Bülent Hancı eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında Hanımefendi, ailelerle bir süre sohbet ederek, onların sorun ve taleplerini dinledi. Sosyal devlet olmanın önemine değinen Hanımefendi Yazıcı “Halka hizmeti esas biliyoruz. Sizlerin ihtiyaç ve taleplerinizin imkânlar doğrultusunda karşılanması, sorunlarınızın çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, onları dinlemek, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve devletimizin şefkatli elinin her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmektir.” dedi.    

Devletin desteğini yanında hisseden aileler ise; Hanımefendiye ve beraberindeki heyete, ziyaretlerinden duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür etmelerinin ardından   fotoğraf çekimiyle ziyaretler son buldu.   


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86