banner85

Gürkan,Futbolcuların Bekleyen Tüm Alacaklarını Ödedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, futbolcuların bekleyen alacaklarının ödemesi konusunda hassasiyetini sürdürüyor.

Admin
Admin
04 Ocak 2023 Çarşamba 20:44
Gürkan,Futbolcuların  Bekleyen Tüm Alacaklarını Ödedi

Gürkan,Futbolcuların  Bekleyen Tüm Alacaklarını Ödedi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, futbolcuların bekleyen alacaklarının ödemesi konusunda hassasiyetini sürdürüyor.
Antalya’da kampta olan Yeni Malatyaspor futbolcularının alacakları ödemeleri yapması için  Esenlik Ticari Direktörü Ömür Yoldaş’ı görevlendirdi.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi görevlisi olarak Antalya’ya giden Yoldaş,burada futbolcuların sorunlarını dinleyerek Başkan Selahattin Gürkan’ın selamlarını iletti ve hiçbir zaman yalnız ve sahipsiz kalmayacaklarını,Başkan Gürkan’ın her zaman destek olacağını söyledi.Yeni Malatyaspor’lu futbolcular bekleyen tüm alacaklarını alırken,başarı için söz vererek,desteklerinden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler. Burada bir açıklama yapan Yoldaş “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Gürkan , bir ortamda çalışan herkesin her zaman fırsat eşitliğini savunur, herkese aynı oranda eşit davranmayı ilke eden bir kişiliği vardır. Bu bağlamda Sayın Başkanımız Malatyaspor ve Yeni Malatyaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmayacaktır diyerek üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini söylemiştir. Ödemelerdeki aksamalardan ve gecikmeden dolayı da göstermiş olduğunuz anlayış için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.

Son Güncelleme: 04.01.2023 21:25
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86