banner85

Gürkan’dan Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine veda ziyaretinde bulundu.

Editör
Editör
02 Nisan 2024 Salı 15:34
Gürkan’dan Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Esnaf ve Sanatkarlar Odasıyla ve esnaf kuruluşlarımız ile gerek Battalgazi Belediyesi başkanlıkları dönemimiz de, gerekse de Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemimiz de çok yakın çalışma fırsatımız oldu. Şehrimiz ve esnafımız için birlikte karar alıp, birlikte planlama yaptığımız çalışmalarımız oldu.  Şehrimizi ayağa kaldırma adına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile çok yakın temas içindeydik. 6 Şubat depremleri sonrasında vatandaşlarımızın yaralarının sarılması noktasında gece gündüz, kar kış demeden hakikaten büyük fedakârlıklarla bu şehri ayağa kaldırmaya çalıştık. Şehrimizin belki de toplumda, ‘Sahipsiz, sorunları yokmuş’ ifade ediliyor. Şehrimizin hakikaten depremle ilgili barınma ve onlarla ilgili ihtiyaçlar ile ilgili sorunlar çözüldü. Ancak yapılaşma noktasındaki eksikliklerinin de depremin kendi mecrası içerisinde, inşallah bundan sonra gelecek olan arkadaşlarımız onu da hızlı bir şekilde ayağa kaldırarak biran önce geçici barınma yerlerinden kalıcı barınma yerlerine, geçici barınma yerlerinden kalıcı işyerlerine gitme imkanı olur. Bizler o dönemde geçici barınma ve işyerleri ve onların alt yapılarını yapmakla ilgili yükümlülüklerimiz vardı.  Onları da Türkiye’de örnek ve örnek olabilecek bir şekilde yerine getirdik.” dedi.

Ziyaret esnasında konuşan MESOB Başkanı ise, ziyaretlerinden dolayı Gürkan'a teşekkür etti.

31 Mart yerel seçimlerinde seçilen Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarına başarılar dileyen Gürkan, Malatya’da seçim sürecinin demokrasi olgunluğuna yakışan bir şekilde gerçekleştiğini ve bundan dolayı da tüm Malatyalılara teşekkür ettiğini ifade etti.

Ziyaret sonrasındaysa MESOB Başkanı, esnaf ve sanatkarlara yönelik çalışma ve hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86