banner85

Gürkan Yeni Yıla Görevi Başında Giren Personelleri Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2024 yılına görevi başında giren personellere ziyarette bulundu.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Ocak 2024 Pazartesi 16:33
Gürkan Yeni Yıla Görevi Başında Giren Personelleri Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2023 yılının son gününde Tecde Mahallesi’nde bulunan Tecde Şehit Yusuf Kenan Mutlu Polis Merkezi Amirligi’nde görevli polis memurlarını ve daha sonra Battalgazi İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askeri personelleri ziyaret ederek yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI VE ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI PERSONELLERİ ZİYARETİ

Başkan Gürkan, Polis ve Jandarma noktaları ziyareti sonrası İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığında görevli personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. İlk olarak İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye personelleriyle bir araya gelen Başkan Gürkan, Malatya ve ilçelerde görev yapan personellerin yeni yıllarını tebrik etti. Başkan Gürkan, “Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yılda sağlık huzur ve başarılar diliyorum. İtfaiye teşkilatımızla hep gurur duydum. Özellikle 6 Şubat’ta İtfaiye Daire Başkanlığımız gece gündüz demeden, kar kış demeden ve biz depremzedeyiz demeden herkes görevinin başındaydı. Ayrıca üst bölgelerimiz diye oluşturduğumuz alanlarda itfaiye ve diğer birimlerimiz vardı. İtfaiye teşkilatımız bizim gururumuz. Bizler ne kadar gururu duysak azdır. Çalışma arkadaşlarımıza yeni yılda aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Yeni yılın alemi İslam’a barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İtfaiye Daire Başkanlığı ziyareti sonrasında Zabıta Daire Başkanlığı Personelleriyle bir araya gelen Başkan Gürkan, “Yerel yönetim kolluk kuvvetleri olarak Malatya’da asayişin berkemal olması için yoğun çaba sarf ediyorlar. Zabıtamıza bağlı kolluk kuvveti ve güvenlik birimlerimiz var. 7/24 Malatya’da huzur ve güveni sağladıkları için Zabıta Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca 6 Şubat depremlerinde de Zabıta Teşkilatımız büyük bir özveri göstererek elinden gelenin fazlasını gösterdiler. Daha nice yıllarda huzur ve barış içerisinde Zabıta Teşkilatımızın görevlerini yapmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Gürkan ayrıca İtfaiye Daire Başkanlığı ve Zabıta Daire Başkanlığıyla birlikte Güvenlik Görevlisi olarak görev yapan personellerin yeni yıllarını telsiz anonsuyla tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86