banner85

Gürbüz, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdullmuttalip Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında Hekimhanlı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan Gürbüz, “31 Mart seçimleri Hekimhan’ın hak ettiği yere gelmesi için önemli bir fırsat olacak” dedi.

editörr
editörr
24 Aralık 2023 Pazar 18:48
Gürbüz, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdullmuttalip Gürbüz, seçim çalışmalarına devam ediyor.

31 Mart yerel seçimler kapsamında ilçe genelinde gezilerine devam eden Gürbüz, her kesimden hemşerileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Ziyaretler sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Gürbüz, seçim sonrası hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.

Hekimhan’ın yeni dönemde yeni bir atılım süreci yaşayacağına dikkat çeken Gürbüz, yeni bir yönetim anlayışıyla kalkınan, gelişen ve ufkunu geliştiren bir döneme geçileceğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaHekimhanGürbüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86