Gürbüz: Hekimhan'ın Çözülmeyen Problemi Kalmayacak

CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
11 Aralık 2023 Pazartesi 14:21
Gürbüz: Hekimhan'ın Çözülmeyen Problemi Kalmayacak

2024 yerel seçimleri kapsamında ilçe halkıyla buluşup esnaf ziyaretlerini sürdüren Gürbüz, bu gün Hekimhan Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Muhtarların mahalle sorunlarını bilen, çözümü  noktasında gayret gösteren ve bu anlamda kamu görevlerini fedakarlıkla sürdüren yerel yöneticiler olduğunu ifade eden CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, şunları söyledi;

“İlçemizin geleceğinde önemli görevler üstlenen muhtarlarımızı ziyaret ettik. Muhtarlarımızın zor şartlar altında hizmet üretmeye çalıştıklarını biliyorum. Mahallelerinin sorunları yanında mahalle sakinlerinin hastalığı, ekonomik problemleri mutlu ve acılı günlerinde yanlarında olan ve tüm bu çalışmaları büyük bir özveriyle gerçekleştiren muhtarlarımız bizlerin de en önemli paydaşımızdır. Bizler, belediye başkanı seçildiğimiz takdirde muhtarlarımızla aylık toplantılar yaparak sorunları birlikte çözeceğiz. Yine kendim muhtarlarımızı sık sık ziyaret ederek görüş ve önerilerini alıp hizmete yansıtmış olacağız. İnanıyorum ki muhtarlarımızla el ele verdiğimizde Hekimhan’ın çözülmeyecek problemi kalmayacaktır”.

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmuttalip Gürbüz’ün derneklerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hekimhan Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tunç ise “CHP Belediye başkan aday adayımız Sayın Gürbüz’ün derneğimizi ziyaret ederek muhtarlarımızla buluşması ve istişarelerde bulunmasını Hekimhanımızın geleceği adına önemli görüyoruz. Bizler kendisine çıktığı yolda kolaylıklar ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86