banner85

Gürbüz, Hekimhan Ballıkaya Mahallesi’ni Ziyaret Etti

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmaları kapsamında her kesimden vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor

editörr
editörr
17 Aralık 2023 Pazar 16:52
Gürbüz, Hekimhan Ballıkaya Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Esnaf, STK ve mahalle gezililerini aralıksız devam ettiren Gürbüz,  Hekimhan Ballıkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek hemşerileriyle görüştü.
Ballıkaya mahallesi sakinlerini evlerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini dinleyen CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz’e halkın yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmıyor.
Mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini Gürbüz’e aktaran mahalle sakinleri, yeterli hizmetleri alamadıklarını, herhangi bir sorun yaşayıp bunu yetkililere ilettiklerinde olumlu ya da olumsuz kendilerine dönülmediğini ve bu konuda ciddi bir ilgisizlik ve duyarsızlık yaşadıklarını belittiler.
Hekimhan’ı tüm yönleriyle kalkındırma, güzelleştirme ve marka bir ilçe yapma konusunda önemli projeleri olduğunu ifade eden CHP Hekimhan Belediye başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz; “seçim gezileri kapsamında de çok net gördük ki Hekimhan hem şehircilik, hem ticaret hem üretim hem de yerel hizmetler noktasında istenilen yerde değil. İlçeyi bir bütün olarak değerlendirip her alanda kalkınmasını sağlayacak projelerin hayata geçmesiyle ilçemizin kalkınma serüveni de başlamış olacak. Yapılacak tek şey yeni bir heyecan ve yeni bir bakış açısıyla Hekimhan’da yeni bir sayfa açıp başlangıç yapmaktır. Bunun için cesaretimiz, heyecanımız, bilgi ve brikimiz var. İnanıyorum ki Hekimhan bizimle bir başka Hekimhan olacak ve ilçemiz kısa sürede bölgesinde örnek gösterilen bir merkez olacaktır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86