Gürbüz, Ankara’da CHP Genel Merkezinde Temaslarda Bulundu

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Editör
Editör
13 Aralık 2023 Çarşamba 13:01
Gürbüz, Ankara’da CHP Genel Merkezinde Temaslarda Bulundu

Seçim gezileri kapsamında CHP siyasetinin önde gelen isimleri, eski belediye başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, spor camiası, hastaneler, esnaflar, sanayi sitesi, hemşeri derneklerini ziyaret ederek istişarelerde bulunan Gürbüz, Ankara’da CHP genel merkezinde temaslarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, dört dönem Malatya Güzelyurt Belediyesi Başkanlığı, bir önceki dönem ise Hekimhan Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan ve birçok önemli projelere imza atan Aliseydi Millioğulları’nı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ankara temasları kapsamında Ankara Hekimhanlılar Dernek Başkanı Vahap Uzunoğlu' nu ziyaret eden Gürbüz, Hekimhan için geliştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Mahalle muhtarlarını da ziyaret eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Gürbüz, muhtarlardan sorunlar hakkında bilgiler aldı.

Hekimhan’da iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve Vahit Mutlu ile görüşüp tecrübelerinden istifade eden Gürbüz, ilçe ve sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek taleplerini dinliyor.

Hekimhan Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret edip şifa dileklerinde bulunan Gürbüz, gençler ve kadınlara yönelik programlara katılarak sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Hekimhan’ı güzel günlerin beklediğini ve yeni dönemde hemşerilerinin yeni bir Hekimhan göreceklerini ifade eden CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmutalip Gürbüz, “Hizmet için çıktığımız bu yolda hemşerilerimizin yoğun teveccühleri ile karşılaşmak bizleri hem mutlu etti hem de Hekimhan’a hizmet heyecanımızı artırdı. Hekimhan’ın kaderinin değişmesi ve yeni bir başlangıç yapılması gerektiğine inanan hemşerilerimizle birlikte yoğun bir tempoyla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızı ilçemizin tüm kesimlerini kapsayacak ve herkesle tokalaşıp selam verecek bir anlayışla sürdürüyoruz. Hekimhan’la ilgili altyapıdan üstyapıya, kentleşmeden çevre yatırımlarına, yeni cadde ve bulvarlardan imara, sosyal ve kültürel faaliyetlerden eğitime kadar geniş bir yelpazede hazırladığımız ve her bir hemşerimizin hayatını kolaylaştıracak ve konforlu kılacak projelerimizi anlatıyoruz. İlçemizin birçok problemine çözüm olacak projelerimiz yanında ilçemize vizyon, değer ve marka değer katacak ekonomi, turizm başta olmak üzere üretime dayalı projelerimizle Hekimhan bölgesinin yıldızı parlayan bir ilçesi ve cazibe merkezi olacaktır. Hedefimiz Hekimhan’ın gelişmesi ve kalkınması, halkımızın da nitelikli ve konforlu bir yaşam seviyesine ulaşmasıdır.  Bu amaçla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımızın başarıya ulaşacağına ve Hekimhan’ı hemşerilerimizle birlikte yöneteceğimize inanıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 13.12.2023 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86