banner85

Güder Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder mahalle toplantılarıyla mahalle halkının sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Hatunsuyu Mahallesi’nde bu kez üreticilerle bir araya gelen Başkan Güder, üretim konusunda neler yapılacağını, Belediye olarak ne gibi destekler verdiklerini anlattı.

meral şeker
meral şeker
25 Eylül 2023 Pazartesi 16:45
Güder Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sorunları dinlemek, mahalle sakinleriyle dertleşmek ve önümüzdeki süreçte mahalle bazlı yapılacak yatırımları anlatmak üzere gerçekleştirdiği Mahalle Toplantılarını bu kez Hatunsuyu Mahallesi’nde üreticilerle gerçekleştirdi.

Mahalleye yapılan yatırımları da anlatan osman Güder, üretim konusunda neler yapılacağını, Belediye olarak ne gibi destekler verdiklerini anlattı..

Hatunsuyu Mahalle Muhtarı Cumali Demir mahalleye yapılan yatırımlardan dolayı Başkan Güder’e teşekkür ederken, Başkan Güder’in desteğiyle Hatunsuyu Mahallesi’ne bundan sonraki süreçte de birçok yatırımın kazandırılacağını ve üretim anlamında da Hatunsuyu’nun elinden geleni yapacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86