banner85

Güder, İftarda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Rabia Işık
Rabia Işık
29 Mart 2024 Cuma 12:41
Güder, İftarda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Kırkgöz Sahil Parkı’nda düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda Başkan Güder basın mensuplarıyla sohbet ederek gündemi değerlendirip basının rolüne dikkat çekti.

Görevde olduğu 5 yıllık süreci değerlendiren Başkan Güder, “Beş yıl önce başlamış olduğumuz görevi pazar günü inşallah alnımızın akıyla, arkada olumsuz bir şey bırakmadan gelecek arkadaşa teslim edeceğiz. Beş yıl süresince Türkiye ve Malatya olarak ciddi sorunlarla karşı karşıya geldik. 2019’da göreve geldiğimizde ekonomik krizlerin yaşandığı bir süreç, 2020’de Elazığ depremi ardından yaraları sararken pandemiyle karşılaştık. 2 yıl pandemi sürecini yaşadık. Belediye olarak iki yıl boyunca ‘vatandaşlarımızı sıkıntılı süreçten nasıl kurtarabiliriz’ bunun mücadelesini verdik. Battalgazi’ye katma değer kattığımızı düşünüyorum. İnşallah yerimize gelen arkadaşlar oluşan krizi fırsata çevirip Malatya’yı yaşanabilir bir yer haline getirecek. Kalben inanıyorum, Bayram Bey yerimize gelirse süreci toparlayabilecek bir kapasiteye sahip. Yeşilyurt için de aynı şeyleri söylüyorum. Büyükşehir’de Sami Bey’in şehri toparlayabilecek bir kapasitesi, yeteneği var” dedi.

Başkan Güder: “Öyle Şeyler Yapalım Ki Battalgazi 50 Yıl Sonra Faydalansın Diye Düşündük”

Bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı basın mensuplarından güzel destekler aldıklarını belirten Başkan Güder, “Battalgazi Belediye Başkanı olarak hiçbir arkadaşımızdan incinmedim. Sevgi, saygı çerçevesinde bu süreci tamamlamış olduk. Hep şunu düşündüm: Battalgazi’de öyle şeyler yapalım ki Battalgazi 50 yıl sonra bunlardan faydalansın. Çalışmalarımızı o minval üzerine bina ettik. Burada yapılan tesis eminim 50 yıl, 100 yıl buraya hitap edecek. Çevre yolunun altında kentsel dönüşümün başlatılması oraya bir kıvılcım oldu. Derme Deresi uzun süredir ıslah edilmesi gereken bir yer olarak söylenirken orayı ıslah etmek bize nasip oldu. Battalgazi’de sanayi noktasında ciddi problemler vardı. Biz 3 tane bölgeyi Battalgazi’de sanayi bölgesi olarak ilan etmiş olduk. Böylece daha modern, daha güzel alanlarda üretimleri gerçekleştireceğiz. Hepinize bugüne kadar Battalgazi’miz için, Malatya’mız için yapmış olduğunuz çalışmalardan, desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.03.2024 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86