banner85

Gökhan Gök’ün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda “Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnız insanlığın düşmanı olanlara düşmanız.’ diyerek yıllar öncesinden tüm dünyaya büyük insanlık dersleri veren ve bizlere hür ve tam bağımsız bir vatan bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

Rabia Işık
Rabia Işık
09 Kasım 2023 Perşembe 14:10
Gökhan Gök’ün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Atatürk’ün İzinden Gitmek Herkesin Harcı Değildir

“ Türk Büyüklerimizden Vezir Tonyukuk’un ‘Çoklar Diye Korkma, Azız Diye Çekinme’ sözünün vücuda geldiği bir yer varsa; tüm dünya bilir ki o yer Anadolu topraklarıdır. Bunu yapan da hiç şüphesiz Merhum Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıdır. Bir avuç insan ve onların iman gücüyle neler yapılabileceğini tüm dünyaya gösterdiler. Devasa teknolojik silahlar ve büyük ordulara rağmen emsali görülmemiş bir zaferin mümessili oldular.

Atatürk, Türk milletinin varlığına kast eden her türlü sinsi tertibin farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış ve bağımsızlık meşalesini yakarak Türk milletinin yolunu aydınlatmıştır.

Türk Milleti’nin milli menfaatlerinden ve tam bağımsızlığından asla taviz vermeyen; baskıya, dayatmaya, esarete ve zulme karşı boyun eğmeyen bir politika izlemiş; Türk’e dair ne varsa dünya tarihine adeta ilmek ilmek işlemiştir. Dünyanın ender rastladığı bir dehanın, gururlu ve başı dik savunucularıyız.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün adınının gölgesine sığınarak sapkın yollara girmeye çalışanlar ve kimlerle iş tuttuğu belli olmayanlar bilsinler ki; onun hatıralarını, hedeflerini, bizler için çizdiği o rotayı kimselere bırakmayacak; Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim sancağını taşımaktan iftihar edeceğiz. Çünkü milletini seven, milleti için büyük savaşlar vermiş, Türklüğünü her daim onur nişanesi gibi taşımış bir öndere yakışmak ve onun izinden gitmek herkesin harcı değildir.

‘Biz kimsenin düşmanı değiliz, yalnız insanlığın düşmanı olanlara düşmanız.’ diyerek yıllar öncesinden tüm dünyaya büyük insanlık dersleri veren ve bizlere hür ve tam bağımsız bir vatan bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Sadece bedenen aramızda ayrılmış olmasından müteessir; hala fikirleri ve bize miras bıraktığı değerlerden ötürü gururluyuz.

Vefatının 85. Yıldönümünde Ulu Önderimizi saygı ve özlemle anıyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86