banner85

“Girmana Kanyonunu Turizme Kazandıracağız”

CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Abdulmutalip Gürbüz, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. 

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
16 Aralık 2023 Cumartesi 15:08
“Girmana Kanyonunu Turizme Kazandıracağız”

Uzun bir süreden beri ilçe ziyaretleri yanında CHP Genel Merkezi ve STK ziyaretlerinde bulunan CHP Hekimhan Belediye Başkan aday adayı Abdulmuttalip Gürbüz, geçmişte Hekimhan ve Malatya’da belediye Başkanlıkları yapmış siyasi büyüklerini de ziyaret ederek tecrübelerinden istifade ediyor.
CHP Hekimhan Belediye Başkan adayı Gürbüz, kapalı semt pazarı, çarşı merkezinde bulunan esnaflar ile kamu kurumlarında çalışan personel ziyaret etti.
Ziyaretlerde Hekimhan’a yapacakları projeler hakkında bilgiler veren Gürbüz, resmi kayıtlara göre 35 milyon yıllık geçmişe sahip olan ve önemli bir turizm merkezi olma potansiyeline rağmen kaderine terk edilen Girmana Kanyonunu ziyaret etti.
Kanyonda geçmiş yıllarda başlatılan çalışmalara sahip çıkılmadığını ve çürümeye terk edildiğini ifade eden Gürbüz, “İlçemizi turizm merkezi yapacak tarihi ve doğal güzellikleriyle 35 milyon yıllık geçmişe sahip olan Girmana Kanyonu’nun kaderine terk edilmesi ilçemiz halkını ciddi anlamda üzüyor. Bizler,  bu önemli değer ve zenginliği hak ettiği şekilde ilçe turizmine kazandırmak adına çalışmalarımızı tamamladık. Bu projemiz ile Hekimhan, en çok turist çeken bir ilçe olmakla birlikte hemşerilerimize ekonomik katkı sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86