banner85

Genel Cerrahi Doktoru Op. Dr. Mustafa Eroğlu Hayatını Kaybetti

Hayatını kaybeden sevilen doktor Mustafa Eroğlunun cenaze töreni ilk olarak görev yaptığı hastanenin önünde gerçekleşti.

Admin
Admin
03 Ocak 2023 Salı 16:23
Genel Cerrahi Doktoru Op. Dr. Mustafa Eroğlu Hayatını Kaybetti

Sağlık camiası yasta. Malatya'ya emeği bulunan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Genel Cerrahi Doktoru  Op. Dr. Mustafa EROĞLU hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden sevilen Doktor Mustafa Eroğlunun cenaze töreni ilk olarak görev yaptığı hastanenin önünde gerçekleşti. Malatya eğitim ve araştırma hastanesi başhekimlik önüne getirilen merhum Eroğlu'nun naaşı başında bulunan çok sayıda meslektaşı, ailesi ve sevenleri hüzün içinde dualar okudular.

Cenaze töreninde konuşan meslektaşları Operatör Doktor Mustafa Eroğlu'nun meslek hayatındaki başarıları ve  hayattaki örnek davranışlarından söz ettiler.Malatya tabip odası başkanı ve arkadaşı Uzman Doktor Sezai Demirel ise  Tabipler Odası'nda yaptığı hizmetleri anlatırken çok üzgündü. Kalabalık bir doktor grubu tarafından dualarla uğurlanan Mustafa Eroğlu daha sonra defin işlemi gerçekleşmek üzere doğum yeri olan Doğanşehir Sürgü Mahallesine uğurlandı.

Son Güncelleme: 04.01.2023 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86