banner85

Genç Maginder Faaliyetlerine Başladı

Malatya Girişimci İş İnsanları Dernek binasında tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. MAGİNDER bünyesinde kurulan Genç MAGİNDER faaliyetlerine başladı, Malatya'da olumlu etkiler yaratarak, şehrin yeniden ayağa kaldırılması için kurulan geni kuruluş malatya için çalışacak.

Rabia Işık
Rabia Işık
11 Kasım 2023 Cumartesi 17:40
Genç Maginder Faaliyetlerine Başladı

Malatya Girişimci İş İnsanları bünyesinde kurulan Genç MAGİNDER faaliyetlerine başladı.

MAGİNDER bünyesinde kurulan Genç MAGİNDER ile şehirdeki genç girişimcileri desteklemek ve projelerine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Konuşma yapan  MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, derneklerinin Malatya için çalışan ve projeler üreten bir kuruluş olduğunu vurgulayarak, şehrin yeniden ayağa kaldırılması için çaba harcadıklarını ifade etti.

Genç MAGİNDER'i Sertaç Özhüsrev başkanlığında kurduklarını ifade eden Karademir, yeni bir dernek olarak, Malatya'da olumlu etkiler yaratmak istediklerini ve  bu nedenle Genç MAGİNDER'i hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Genç MAGİNDER Kurucu Başkanı Sertaç Özhüsrev ise Genç MAGİNDER'i, Malatya'nın genç girişimci ruhunu daha da güçlendirmek ve şehrin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla kurduklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86