banner85

Genç Drejanlılar Derneği Açıldı

Genç Drejanlılar derneği açıldı.. Malatya'nın en büyük aşiretlerinden olan Drejanın gençleri dernek çatısı altında toplandılar.. Davul, zurna eşliğinde açılışa kalabalık bir grup katıldı..

21 Kasım 2022 Pazartesi 10:49
Genç Drejanlılar Derneği Açıldı

Malatyanın önemli aşiretlerinden olan drejanın gençleri dernek çatısı altında biraraya geldi ve derneklerini açtılar.. Davul zurnaların, halayların çekildiği açılışa kalabalık vatandaş topluluğu katıldı..

Dernek açılışında konuşan drejanlılar dernek başkanı mustafa Özdoğan derneği neden açma gereği duyduklarından bahsetti.. Yazıhan kaymakamı kutsal baytak ise malatyada yazıhanda görev yapmaktan mutlu olduğunu sivil toplumun öneminden söz etti. Daha sonra kürsüye gelen malatya büyükşehir belediye başkanı selahattin gürkan hemşehri derneklerinin önemini dile getirdi..

Son olarak dernek kurdalesi kesidi ve dernek binasında protokol ve gençler sohbet etti..  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86