Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvasında Final

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, depremzede çocukları yaşadıkları travmadan uzaklaştırmak amacıyla toplam 250 sporcunun katıldığı Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvası düzenledi. Çekişmeli geçen müsabakaların ardından dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.

23 Haziran 2023 Cuma 18:07
Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvasında  Final

Yeşilyurt belediyesi yine gençlere ve öğrencilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarına devam ediyor, faklı projeleriyle onlara farklı alanlarda başarı imkanı sağlıyor.

6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin psikolojik etkilerinden çocukları uzak tutmak amacıyla sportif, kültürel ve sanatsal etkinliklere ağırlık veren Yeşilyurt Belediyesi, çocukların sosyalleşmelerine destek vermek amacıyla düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Geleneksel Kiraz Kupası Turnuvasına katılan minik sporcular, dereceye girmek için canla başla mücadele edip ter döktüler. Futbol, Kick-Boks,Tekvando, Badminton ve Curlıng branşlarında düzenlenen turnuvalar büyük bir heyecana sahne oldu.

12 Haziran ile 23 Haziran günleri arasında gerçekleşen turnuvaların ardından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Düzenlenen ödül törenine; Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Oryantiring Federasyonu Başkanı ve Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Tekin Çolakoğlu, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, çocukları depremin ağır travmasından uzak tutmak amacıyla düzenledikleri organizasyonları devam ettirdiklerini dile getirdi.

sporcuları tebrik eden Oryantiring Federasyonu Başkanı ve Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Tekin Çolakoğlu, yönlendirmelerinden dolayı  da ailelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları takdim edildi. Turnuvaya katılan takımların gösterilerinin ardından ödül töreni sona erdi.

Son Güncelleme: 24.06.2023 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86