Faili Meçhulden, Faili Maluma…

Uzun zamandır vatandaşa illah ettiren ve kimin yaptığı belli olmayan hırsızlık olaylarının zanlıları Jandarmadan kaçamadı. Özellikle yedi emin otoparklarındaki emanet araçların parçalarını söküp el altından satan 5 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

30 Ocak 2023 Pazartesi 14:22
Faili Meçhulden, Faili Maluma…

5 kişiden 4'ü cezaevine...

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul hırsızlık olayların çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda; Yed-i Emin otoparklarında ki araçlardan çok sayıda araç parçalarını çalan biri  çocuk olmak üzere toplam beş  şahsın yapılan operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Ele geçen malzemeler otopark görevlilerine teslim edilirken olup, olayı gerçekleştiren  4 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Bir kişi de yaşı küçük olduğu için kontrollü olarak serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86