banner85

Esnaflar İçin Konteyner Çarşı Kuruluyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği #Doğanşehir ilçesinde esnaf ciddi yara aldı. Bir yandan enkaz kaldırma çalışmaları, acil yıkım kararlı evler ve yaşam alanları için konteynır kent alanları çalışmaları sürerken esnaflar için konteynır çarşı kuruluyor.

Admin
Admin
04 Mart 2023 Cumartesi 19:00
Esnaflar İçin Konteyner Çarşı Kuruluyor

Doğanşehir Belediyesi tarafından ilçe merkezinde otopark bölümünde alt yapı ve yerini hazırlığını yapmaya başladı. İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

Başkan Zelyurt; " Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen #Doğansehir'imizde depremin ilk gününden itibaren Doğanşehir Belediyemiz personellerinin depremzede olmasına rağmen 7/24 vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. 
Esnafımızın yanındayız. Esnaflarımız için İlçemiz merkezinde otopark ve minibüs durağı alanını geçici olarak esnafımızın kullanımına sunmak için konteynır çarşı kurulumu için  hazırlıyoruz. Allah Devletimize ve milletimize zeval vermesin, Allah'ın izniyle yaralarımızı hep birlikte saracağız." dedi.

Son Güncelleme: 04.03.2023 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86